You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Antrparantez, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak aşağıda konum saha illere özen vermekteyiz.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Genellikle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğunlukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne essah ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla yanında iş adımları çoklukla şunları bağırsakerir:

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane Yangın Çıkış Kapısı insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya essah ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek Yangın Kapısı Fiyatları muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilgilı olarak değaksiyonmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın dercetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page