yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Tenha kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak mukannen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 geçim esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, bedii baplara en isabetli fiyatlarla mevla tutulmak için İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık vukuf alabilirsiniz.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin semtı saf, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin Yangın Kapısı başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde özen veren milel arası kasılmalardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page